Referenssit

Olemme tehneet useita mielenkiintoisia tuotteita eri yritysten ja yhteisöjen kanssa. Osa tuotteista suunnitellaan myös täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti, osa tehdään suoraan mallistomme mukaisesti.

Tässä muutama esimerkki tehdyistä tuotteista:

 

Laukku julisteesta

 

Laukku tai pussukka omasta valokuvasta

Suomen Asuntomessut tilasi meiltä kätevän laukun, johon piti mahtua uusimmat messu- ja sisustusluettelo sekä lehdistömateriaali. Kassi jaettiin lehdistöpäivänä median edustajille. Materiaalina käytettiin vanhojen messujen Dekon sisustusluetteloja. Kehittelimme yksinkertaisen läpällisen olkalaukun, jossa on säätöhihna.

Hämeenlinnan kaupunki on teettänyt meillä Sibelius-olkalaukkuja, jotka valmistetaan Sibeliuksen 150-vuotissyntymäpäivän kunniaksi teetetystä tyylikkäästä Sibelius -julisteesta.

 

Lue lisää tuotteesta blogistamme >>

 

PAM – Palvelualojen ammattiliitto teetti vanhoista taploid-kokoisen asiakaslehtensä etusivuista meikkipusseja sekä toisesta pienemmästä lehdestään toalettilaukkuja. Tuotteista näkyi hienosti PAMin visuaalinen ilme sekä niistä oli luettavissa mielenkiintoisia juttuja/jutunaiheita yhdistyksestä.

 

Laukku julisteesta Laukku tai pussukka omasta valokuvasta

Chemigate tilasi meiltä liikelahjaksi tiipusseja, jotka on valmistettu yrityksen omista esitteistä. Pussukkaa voi käyttää sekä golfkentällä että vaikkapa rahapussina.

Janakkalan kunta tilasi meiltä kahdenlaisia tabletinsuojia. Tämä versio on tehty Janakkala-albumista, jossa on kerätty kuntalaisten omia kuvia esitteeseen eri puolelta kuntaa.

Teimme Janakkalan kunnalle myös Ilves-logolla varustettuja tabletinsuojia. Toiselle puolelle laitettiin Janakkalan kaikki kylät kauniisti taitettuna. Tähän versioon materiaalit on tehty tulostamalla.

Laukku julisteesta Laukku tai pussukka omasta valokuvasta

Hämeen liitolle valmistimme meikkipusseja. Pussukoihin tuli Hämeen liiton käyttämä visuaalinen ilme, ja materiaalit tehtiin varta vasten tätä pussukkaa varten.

 

 

Hämeenlinnan kaupunki uusi markkinointibrändinsä. Me kierrätimme esittelytilaisuudessa olleet kankaat ja valmistimme niistä pussukoita, joita kaupunki jakoi ilmaiseksi asukkailleen.

 

 

HAMK - Hämeenlinnan ammattikorkeakoulu tilasi meiltä rahapusseja, jotka on tehty oppilaitoksen koulutustarjontaesitteistä.

 

 

Laukku julisteesta  

HAMK:lle olemme valmistaneet myös känytikorttikoteloita. Kotelot tehtiin oppilaitoksen vanhoista esitteistä. Korttikotelo
on näppärä ja pieni lahja muistoksi.

 

 

Martelalle valmistimme tuotekatalogeista pullopusseja, tabletinsuojia sekä toalettilaukkuja liikelahjoiksi ja muistamisiksi. Hienoista esitteistä saatiin myös upeita tuotteita.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.
Top