Golflahjat

“Vihreät” golflahjat yllättävät

Tii, tuo golffarin elintärkeä yhteistyökumppani, on usein hukassa. Yleensä se on piiloutunut jonnekin bägin sivutaskun uumeniin, joskus se saattaa tietysti vain lojua katkenneena tiiauspaikalla. Jos vaihtoehto on ensimmäinen, olemme ratkaisseet ongelman (tiin korjaamiseen emme vielä ole kehittäneet ratkaisua). Tiipussiimme on helppo sujauttaa tiit ja markkeri kierroksen ajaksi. Kaiken lisäksi tiipussista löytyy hakanen, jolla pussin saa ripustettua bägiin näkyville. Loistavaa, eikö totta?!

Golfkierroksen loputtua on usein kiire kotona odottavan vaimon (tai miehen) luo. Mutta liian usein auton avaimet ovat hukassa ja lojuvat jossakin bägin pohjalla. Tähän ongelmaan kehitimme isomman golf-pussukan, jonne mahtuu autonavaimien lisäksi myös vaikkapa golfhanska tai aurinkorasva.

Rento Designin uniikit Read it ’n’ wear it -tuotteet valmistetaan käsityönä kierrätettyjen aikakauslehtien (tässä tapauksessa golf-lehtien) sivuista tai vaikkapa oman klubisi esitteistä tai jäsenlehdestä. Tuotteissamme yhdistyy kierrätys, tarinat että käytännöllisyys. Meiltä voit tilata tuotteita yrityslahjoiksi, palkinnoiksi tai myyntiin Pro Shoppiin (kysy jälleenmyyntihintojamme erikseen).

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Teemme Sinulle tarjouksen omien toiveittesi pohjalta.
Tiipussin ja golf-pussukan lisäksi voimme tehdä golf-lehdistä myös muunlaisia tuotteita.

TUOTE- JA HINTAESIMERKIT:

 10–49 kpl           8,70 €/kpl
600-999 kpl         6,30 €/kpl

(Hintoihin lisätään alv 24 %)

10-49 kpl         10,90 €/kpl
600-999 kpl       7,30 €/kpl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.
Top