Yritysmyynti

Yrityslahjat kertovat omalla tavallaan yrityksen arvoista ja aatteista. Rento Designin liikelahjat viestivät antajansa suosivan suomalaisia tuotteita ja suomalaista käsityötä, kannattavan kierrätystä ja kantavan oman kortensa kekoon kestävän kehityksen edistämiseksi.

Read it ’n’ wear it -mallistomme uniikit tuotteet tehdään käsityönä kierrätetyistä aikakauslehdistä tai esimerkiksi yrityksen omista esitteistä ja asiakaslehdistä. Tuotteissamme yhdistyy kierrätys, tarinat sekä tarpeellisuus. Voimme tehdä yrityksellesi uniikit ja erilaiset yrityslahjat, liikelahjat ja joululahjat joko omista materiaaleistanne tai muoti-, sisustus- ja muista harrastelehdistä tai vaikkapa nuoteista, sarjakuvista tai kartoista.
 

 


 


 

Olemme tehneet yrityksille esimerkiksi raha- ja meikkipusseja, toalettilaukkuja, pullopusseja sekä olkalaukkuja. Asiakkainamme ovat olleet muun muassa Palvelualojen ammattiliitto PAM, Hämeenlinnan kaupunki, Suomen Asuntomessut, Yrittäjänaiset, Linnan Kehitys Oy sekä monet muut pienet ja suuret yritykset ja yhteisöt.

Personoi tuotteesi oman yrityksesi ilmeen mukaisesti >>

Golflahjat yrityksille >>

Nuottituotteet yrityksille >>

Referenssimme >>

Kiinnostuitko yksilöllisistä, erilaisista ja kierrätystä hyödyntävistä tuotteista, joilla on tarina?
Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!

Etsimme myös lisää jälleenmyyjiä. Lähetämme mielellämme lisätietoja kiinnostuneille.

info@rentodesign.fi
gsm: 044 7750 886

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuoteryhmät

Top