Rento Design

Myymälä
Suomen kasarmit
Suomen kasarmi rakennus 6
13100 Hämeenlinna

 

Avoinna sovitusti tai kun ovi on auki.

Asiakaspalvelu / Tuotekyselyt / Lehdistö+media: 

info (@) rentodesign.fi
Puh. 044 5799011


RENTO DESIGN TEKEE SITÄ MISTÄ TYKKÄÄ!

Ja se on ollut mottomme alusta asti. Teemme ja myymme vain sellaisia tuotteita, joita itse haluaisimme käyttää tai joilla itse sisustaisimme kotimme. Tarjoamme urbaania muotia ja sisustusta, ja teemme sen vakavasti mutta RENNOLLA otteella. Toimintaamme ja tuotteisiimme voidaankin yhdistää sanat huumorintaju, värikkyys, ekologisuus sekä yksilöllisyys. Seisomme tuotteidemme ja valintojemme takana 110-prosenttisesti.
 

Read it ’n’ wear it™ -mallisto
Sisustuslehtipinkkoja kaapissa, muotilehtikasoja hyllyllä. Hyviä lehtiä ei haluaisi heittää pois, mutta mitä niillä sitten tekisi? Tästä ajatuksesta lähti ajatus omasta Read it ’n’ wear it™ -mallistosta. Kierrätämme aikakaus- ja harrastelehdet, nuotit ja esimerkiksi sarjakuvat uuteen elämään. Jokainen tuote on täysin uniikki ja tehty käsityönä Suomessa joko omassa ompelimossamme tai pienillä alihankkijoilla.

Haluatko tuotteen omista materiaaleistasi tai toiveittesi mallisen tuotteen? Voimme valmistaa tuotteita myös asiakkaan omien materiaalien tai toiveiden pohjalta.
Lue lisää mittatilaustuotteista >>

Kaikki Read it 'n' wear it -tuotteet >>

Meiltä kysytään usein voimmeko käyttää lehtiä vapaasti tuotteissamme. Alla vastaus siihen:
Koska valmistamme kaikki Read it ’n’ wear it –tuotteemme kierrätetyistä jo valmistetuista lehdistä, voimme käyttää niitä vapaasti materiaalina tuotteissamme. 
Lisäksi virallinen lakiteksti:
”Yleisön saataville saattamisoikeuden osalta oikeus näyttämiseen ilman teknistä apuvälinettä raukeaa kun teos on myyty. Jo myytyjen lehtien näyttäminen julkisesti osana laukkua ei edellytä tekijänoikeuden haltijan lupaa.”

 

Sisustusta meiltä, Suomesta ja ulkomailta
RENTOA, rouheeta, industrial-tyyliä. Kierrätystavaraa, omaa suunnittelua ja muualta tuotua.
Tätä kaikkea löytyy sisustuspuoleltamme. Haluamme tarjota kotiisi särmää sekä tuotteita, joita ei välttämättä muista kodeista löydy. Tule ja ihastu!
Kaikki sisustustuotteemme >>

Yksilöllinen liikelahja yrityksellesi
Valmistamme yksilölliset liike-, yritys- ja joululahjat yrityksen omista esitteistä tai esimerkiksi asiakaslehdistä. Toki voimme käyttää myös meiltä löytyvää materiaalia kuten erilaisia harrastelehtiä, nuotteja tai karttoja. Tuotteissamme yhdistyykin kierrätys, tarinat sekä tarpeellisuus.
Lisää liikelahjatuotteistamme >>

 

 

 

 

 

 

 

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.
Top