Mittatilaus - Laukut ja pussukat

Haluatko tuotteen omista materiaaleistasi tai toiveittesi mallisen tuotteen?

Voimme valmistaa tuotteita myös asiakkaan omien materiaalien tai toiveiden pohjalta. Voit tuoda meille esimerkiksi lehtien sivuja, karttoja, valokuvia tai vaikkapa julisteita. Voit tulla valmiin suunnitelman kanssa tai voimme yhdessä miettiä ja suunnitella mitä materiaalista saa aikaan. Jos sinua mietityttää esimerkiksi se, että voiko jostakin erikoisemmasta materiaalista tehdä laukun tai pussukan, kysy meiltä. Me osaamme sanoa mistä materiaalista tuotteen voimme valmistaa.

Jos tilaat meidän normaalin malliston mukaisen tuotteen, tulee tuotteen normaaliin hintaan 5 euroa lisää. Esim. jos tilaat meidän malliston mukaisen olkalaukun (39 €) omista materiaaleistasi, tulee sen hinnaksi 44 euroa. Täysin uudenlaisen tuotteen hinnoista sovimme erikseen.

Jos haluat tuotteen omasta kuvasta, lähetä kuva osoitteeseen omakuva(@)rentodesign.fi. Jos kuvaa pitää muokata jotenkin, otamme siitä noin 5-10 €. Otamme yhteyttä heti, kun olet lähettänyt kuvan tai pyydät lisätietoja.

 

Tässä muutamia esimerkkejä tekemistämme mittatilaustuotteista:

Laukku julisteesta Laukku tai pussukka omasta valokuvasta

Julisteista olemme tehneet todella makeita laukkuja ja pussukoita.  Vain mielikuvitus on rajana, ja esimerkiksi Justin Bieber on ollut kuumaa kamaa… Lue lisää blogistamme >>

Voit halutessasi etsiä lehdistä sellaiset sivut, joista haluaisit meidän tekevän tuotteen ja tuoda ne meille. Suunnitellaan yhdessä mitä niistä voidaan tehdä. Vaihtoehtoja on monia!

Voimme tehdä tuotteita myös omista valokuvistasi, jotka on printattu paperille. Jos haluat tuotteen omasta kuvasta, muistathan, että tekijänoikeudet ovat kunnossa!

Laukku tai pussukkat kartasta  

Olemme tehneet muun muassa vanhoista koulukartoista laukkuja, kännykänsuojia ja pussukoita sekä myös pöytätabletteja. Lue lisää blogistamme >>

Voimme tehdä tuotteita myös erikoisemmista materiaaleista (lue lisää blogistamme >>). Kysy meiltä lisää, jos haluat tehdä tuotteen jostakin erikoisemmasta materiaalista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tällä tuotealueella ei ole tuotteita.
Top